Fetele noastre au intrat și ele pe gazon! Federația Română de Fotbal a dat startul campionatelor de junioare, astfel că cele două echipe feminine ale ACS Kids Tâmpa au disputat primele lor partide oficiale din sezonul 2022-2023.

Formația U13, repartizată în Seria a 4-a, alături de Petrolul Ploiești, FC Hermannstadt și Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, a debutat vineri, 30 septembrie, pe Stadionul Comunal din Ighiu (Alba). Micile fotbaliste pregătite de Bogdan Gordaș au întâlnit Petrolul Ploiești, pierzând cu 8-2, joc ce a contat pentru prima etapă a Campionatului Național U13. În etapa a doua, duminică, de la ora 15.00, fetele noastre vor primi vizita celor de la Vasas Femina.

Trupa U15 a ACS Kids Tâmpa face parte, de asemenea, din Seria a 4-a a Campionatului Național, colege de serie fiindu-i Petrolul Ploiești, ACS Târgu Mureș 1898 / MSE 1898 și Colțea Brașov.

Cum partida cu ACS Târgu Mureș 1898 / MSE 1898, din prima etapă, a fost amânată pentru data de 22 octombrie, fetele de la U15 au debutat tot contra Petrolului, sâmbătă, 1 octombrie. La finalul unui meci spectacol, pe sinteticul de la ICIM, prahovencele s-au impus cu 6-5, în partida ce a contat pentru etapa a doua. Sâmbătă, de la ora 15.00 în a treia etapă, fetele în alb-albastru vor întâlni pe Colțea Brașov, pe terenul sintetic de la Tărlungeni.

„Avm un grup frumos de fete, care devine tot mai unit și progresează cu fiecare antrenament și fiecare meci. Suntem mândri de ele și așteptăm la teren și alte tinere care îndrăgesc fotbalul și își doresc să îl practice, într-unul din cele mai frumoase colective!”, a spus antrenorul Bogdan Gordaș.

Pentru detalii și înscrieri: 0753 698699 (Bogdan Gordaș)

  • Lot ACS Kids Tâmpa U15
  • Vasile Sofia (P), Astroi Ayda, Rusu Maia, Dinu Anastasia, Serban Ioana, Lupu Mara, Scorobet Melisa, Tudorin Maia, Enache Sara, Iorgescu Sara, Dorin Teodora
  • Lot ACS Kids Tâmpa U13
  • Vasile Sofia (P), Ciucu Mara, Ene Amalia, Gabor Sandra, Iatan Stefania, Leta Raysa, Stanea Antonia, Serban Ioana, Pirse Octavia, Dinu Anastasia, Berekmeri Laura, Lupu Mara, Scorobet Melisa, Todorut Daria, Tudorin Maia, Astroi Ayda, Dorin Teodora