Secția de volei a ACS Kids Tâmpa își continuă dezvoltarea, iar după ce în anii trecuți gruparea  brașoveană a evoluat în campionatele de speranțe și minivolei, face acum următorul pas. Fetele în alb-albastru vor avea și o echipă la categoria cadetelor, competiție care se desfășoară în format clasic, cu etape săptămânale.

Formația pregătită de George Andrei a fost repartizată de Federația Română de Volei în Seria D, alături de  LPS Viitorul Pitești, CSȘ Târgoviște, CNNT Craiova, CNMV Ploiești, Bravol Brașov A, Bravol Brașov B, Dacia Mioveni. Voleibalistele noastre vor debuta în “Divizia Cadete” chiar la finalul acestei săptămâni, cu o deplasare la Craiova.

În luna octombrie, vor începe meciurile oficiale și colegele mai mici ale fetelor, tot cu George Andrei pe bancă.

Astfel, în “Divizia Speranțe”, ACS Kids Tâmpa face parte din Seria H, alături de Alpha Volley Sibiu, Bravol Brașov A, Bravol Brașov B și CSȘ Sibiu, primul turneu fiind programat în weekendul 28-30 octombrie.

De asemenea, în “Divizia Minivolei”, echipa noastră va evolua în Seria C, alături de Juvenil Brașov, Bravol Brașov A, Bravol Brașov B și CSȘ Sibiu, primul turneu urmând a avea loc în 21-23 octombrie.

Mult succes tuturor!

*Proiect susținut de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov