Staff-ul tehnic al secției de handbal primește un suflu nou, o foarte tânără antrenoare alăturându-se familiei ACS Kids Tâmpa. În vârstă de 22 de ani, aceasta se va afla pe banca echipei de junioare 2, urmând a se implica, alături de ceilalți colegi, în dezvoltarea bazei piramidiei, într-o selecție continuă atât pentru babyhandbal cât și pentru minihandbal.

“Mă bucur că am ales un club care dorește să pună în valoare și antrenorii tineri. Pasiunea, dorința și munca de care voi da dovadă ne va conduce, în timp, spre lucruri mărețe. ‘Răbdarea’ este cuvântul cheie. Îmi doresc performanța maximă pe care o putem obține, dezvoltarea acestui proiect și de ce nu, în timp și promovarea jucătoarelor pentru eșaloane superioare”, a spus noua antrenoare a Kids Tâmpa.

Cristina este absolventă a Facultății de Educație Fizica și Sporturi Montane din cadrul Universității “Transilvania” Brașov și a Centrului Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor, în prezent studiind masterul în Educație Fizică și Sport. Nu în ultimul rând, a fost una dintre tinerele de perspectivă ale handbalului brașovean, generația 2000.

 “Familia Tâmpa 🐻 strânge rândurile și la handbal, echipei noastre alăturându-se cu drag și voie bună Cristina Marin. Avem nevoie de suflu tânăr, iar cu dorință de muncă… Perspectivele sunt, așa că deci pornim la drum, în noul campionat, cu încredere și elan!”, a transmis și Gabriela Văduva, coordonator al secției de handbal a ACS Kids Tâmpa Brașov.

*Proiect susținut de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov