ACS Kids Tâmpa Brașov a remizat, 0-0, acasă, contra celor de la KSE Tg. Secuiesc în etapa a 3-a a seriei C5 din Liga a 3-a. „Urșii” au făcut un joc bun, au arătat ambiție, dăruire, angajament, dar, din păcate, le-a lipsit luciditatea la finalizare. Brașovenii au ratat trei ocazii mari, prin Zota (2) și Cupu, în finalul jocului, dar la final rezutatul a rămas la fel ca la începutul partidei.
„Am jucat foarte bine astăzi, ne-am creat ocazii, dar, din păcate, nu am reușit să finalizăm. Un joc pe care l-am controlat de la început până la final, dar nu am înscris niciun gol. Ne-a lipsit luciditatea în fața porții. Am dus bine mingea în careul lor de 16 metri, am trimis centrări, am șutat, dar nu am marcat”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa, Ciprian Anghel.
Celălalt tehnician de pe banca „urșilor”, Vasile Tatarciuc, a declarat: „Pot să spun că în urma jocului de astăzi am pierdut două puncte. Trebuie însă să felicit jucătorii pentru atitudine. Este o schimbare radicală față de jocul trecut. Luăm ce a fost bun în acest meci, iar pentru etapele viitoare trebuie să îmbunătățim și să perfecționăm anumite lucruri, astfel încât să putem adunăm cât mai multe puncte”.

ACS Kids Tâmpa Brașov – KSE Tg. Secuiesc 0-0

ACS Kids Tâmpa Brașov: Alexa – Stoica, Cupu, Sburlea, Negotei – Moldovan, Dima – Kerekes (min. 72 Vlad), Bugnar, Garvalov (min. 45 Zota) – Nechita

În etapa viitoare, programată sâmbătă, 17 septembrie, Kids Tâmpa va juca în deplasare, contra celor de la CSO Plopeni.

*Proiect susținut de Consiliul Local și Primăria Brașov