ACS Kids Tâmpa Brașov U16 a obținut un punct din deplasarea de pe terenul celor de la Petrosport Ploiești în etapa a 3-a a Ligii Elitelor U16. Deși nu au reușit să marcheze, elevii lui Ovidiu Mihai au avut ocazii de gol și au arătat un joc destul de consistent. „Un joc bun, dar care ne-a arătat că mai avem carențe, mai ales la finalizare. Campionatul este încă la început și avem timp să remediem deficiențele din exprimarea noastră”, a declarat Ovidiu Mihai.

Tehnicianul brașovean a început cu: Lazăr – Daraban, Marin, Petrea, Bordeanu, Giurgiu, Barnea, Mihăescu, Bobaru, Tirpe, Hornet; au mai jucat: Gafton, Ichim, Viman

ACS Kids Tâmpa Brașov U17 a pierdut, acasă, cu 1-0, împotriva celor de la FC Argeș, deși a dominat întreaga partidă.

„Fără falsă modestie, a fost un joc pe care l-am dominat în totalitate, dar la finalul căruia nu ne-am ales cu niciun punct. Adversarul a avut doar un sigur șut pe poartă și a marcat. Chiar dacă am pierdut, sunt mulțumit de joc. În momentul de față avem de lucrat la a le ridica moralul jucătorilor. Au dominat CFR Cluj, pe U Cluj, au pierdut nemeritat cu FC Argeș, astfel că acolo trebuie să lucrăm. Dar sunt sigur că, dacă vor merge pe același drum, vor reuși”, a declarat antrenorul „urșilor”, Liviu Negoiță.

Negoiță a început meciul cu argeșenii cu: Drăghici – Horja, Bordea, Clinci, Comăniciu, Șerban, Vlad, Goșman, Plăiașu, Baican, Chițu; au mai jucat: Szasz, Croitoru, Coman.

În Liga de Tineret, ACS Kids Tâmpa Brașov, echipă antrenată de Florin Nistoroschi, a pierdut, pe propriul teren, 0-3, cu FC Argeș.

În etapa următoare, Kids Tâmpa va avea următorii adversari:

Liga de Tineret
Politehnica Timișoara – ACS Kids Tâmpa Brașov

Liga Elitelor U17
Politehnica Timișoara – ACS Kids Tâmpa Brașov

Liga Elitelor U16
ACS Kids Tâmpa Brașov – FC Botoșani

*Proiect susținut de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov