ACS Kids Tâmpa Brașov 2016 a câștigat două competiții amicale la care a participat în weekend. Astfel, „ursuleții” antrenați de Nicu Văduva s-au impus la Transilvania Cup la Tg. Mureș, după câteva meciuri foarte atractive și intens disputate. Apoi, micii brașoveni au bifat încă un loc 1, la Prejmer Cup, unde au avut evoluții la fel de bune.

„În fotbal, jocurile sunt cele mai bune antrenamente. Iar competițiile amicale îți pot oferi foarte multe avantaje. La fiecare dintre aceste turnee mergem cu zâmbetul pe buze pentru că știm că fac parte dintr-un proces de dezvoltare frumos al acestor copii minunați pe care îi avem la Kids Tâmpa Brașov. Iar atunci când și câștigăm, cei mici capătă o încredere și mai mare în forțele lor, dar și o dorință enormă de a face mult mai multe lucruri frumoase”, a declarat Nicu Văduva.

Iată rezultatele obținute de „ursuleți” la cele două competiții:

Transilvania Cup 2022

ACS Kids Tâmpa Brașov – ASA Tg. Mureș 2-2
ACS Kids Tâmpa Brașov – Kinder Sg. de Mureș 7-1
ACS Kids Tâmpa Brașov Sporting Cluj Negru 10-0

Finala de 3:
ACS Kids Tâmpa Brașov – Sporting Cluj Portocaliu 4-1
ACS Kids Tâmpa Brașov – Masavahaly 7-5

Prejmer Cup 2022

ACS Kids Tâmpa Brașov – CS Teliu 10-0
ACS Kids Tâmpa Brașov – ACS Prejmer Alb 3-1
ACS Kids Tâmpa Brașov – World Soccer 11-0
ACS Kids Tâmpa Brașov – FC Brașov 8-1
ACS Kids Tâmpa Brașov – ACS Prejmer Verde 7-1

Înscrierile sunt deschise și pentru alți copii care doresc să facă fotbal la Academia Kids Tâmpa Brașov. Informații suplimentare puteți afla la următoarele numere de telefon: 0723 383 374 sau 0720 100 971 -Nicu Văduva.