ACS Kids Tâmpa Brașov a remizat, 2-2, cu Sepsi OSK 2 Sf. Gheorghe în al doilea joc amical de la reluarea pregătirilor. „Urșii” au fost conduși cu 1-0 și 2-1, dar au reușit să revină de fiecare dată pe tabelă, prin golurile lui Kerekes și Covalciuc. Partida contra colegei de Liga a 3-a s-a desfășurat la Sf. Gheorghe.

„Un joc care ne-a arătat că mai avem multe lucruri de pus la punct în vederea noului sezon. Este îmbucurător fapul că am reușit să revenim de fiecare dată după ce am fost conduși. Mai e de muncă, dar este timp să reglăm tot pentru a avea un sezon așa cu ni-l dorim”, a declarat unul dintre antrenorii principali ai echipei „alb-albastre”, Vasile Tatarciuc.

În jocul contra covăsnenilor au evoluat și mijlocașul Vadim Covalciuc, jucător ce a fost împrumutat anul trecut, în Liga a 2-a, la Metaloglobus București, dar și fundașul Raul Negotei, care a evoluat până în vară la SR Brașov.

Vasile Tatarciuc și Ciprian Anghel au început cu: Alexa – Sburlea, Andrieș, Cupu, Negotei – Dima, Vasu – Tenică, Covalciuc, Kerekes – Nechita; au mai jucat: Băjenariu, Cantauz, Vasile, Clinci, Plăiașu, Botiș.

Următorul joc amical pentru „urși” este stabilit vineri, 29 iulie, contra unei alte colege de serie, CS Blejoi.