Fetele de la secția de fotbal au încheiat un sezon bun, primul în care au participat în Liga de Junioare, la categoria Under 13. După jocurile din Seria a 6-a a campionatului, ultimele acțiuni le-au reprezentat fazele regională și finală, la care au luat participat o parte dintre fetele noastre, opt la număr.

Bucsa Ariana, Suciu Carina, Ene Amalia, Pirse Octavia, Iatan Stefania, Bucsa Aida, Ciucu Mara și Dinu Anastasia au lăsat o impresie foarte bună în cadrul celor trei meciuri ale acțiunii de la Pitești, încununând astfel un an competițional foarte bun pentru ceea ce înseamnă fotbalul feminin de la ACS Kids Tâmpa. Mai mult, Ariana Bucșa a primit premiul individual pentru cel mai bun portar al evenimentului.

“A fost o experiență frumoasă, fetele noastre s-au bucurat de fotbal, au fost apreciate, au socializat cu celelalte sportive din țară care au participat la eveniment. Am încheiat un sezon foare bun, în care am crescut mult, atât numeric cât și valoric, dar deja ne gândim la următorul, pentru că ne dorim să mergem pe același drum”, a declarant Bogdan Gordaș, antrenorul fetelor de la ACS Kids Tâmpa.

Așteptăm în continuare fete născute în 2008 și mai mici să se alăture uneia dintre cele mai frumoase, vesele și de perspectivă echipe din sportul brașovean și nu numai. Pentru detalii, Bogdan Gordaș – 0753698668.