Pe „sinteticul” de la baza ICIM, în weekend a avut loc o nouă etapă din Campionatul Național feminin U13. Fetele pregătite de Bogdan Gordaș au susținut două jocuri, în compania formațiilor similare ale CS Mioveni și Academia Sport Team București, într-o atmosferă frumoasă, creată de numeroșii oameni veniți să le vadă la lucru.

„Ne bucură faptul că foarte multă lume a fost la ICIM să le încurajeze pe fete! Consider că suntem pe drumul cel bun, atât din punct de vedere al instruirii, cât și al valorii lotului. Prin aceste partide am mai realizat o etapă în prefătirea sezonului viitor, în care vom participa atât în Campionatul Național U13, cât și în Campionatul Național U15!”, a spus antrenorul fetelor în alb-albastru.

Acesta a mai precizat că „poarta” lotului feminin al ACS Kids Tâmpa este în continuare deschisă și așteaptă la antrenamente și alte fete născute în 2008 sau mai mici care doresc să se alăture acestui minunat grup.

  • Kids Tâmpa – Sport Team București 3-0
  • Kids Tâmpa – CS Mioveni 2-1
  • Lot U13 feminin: Bucsa Ariana, Suciu Carina, Ene Amalia, Astroi Ayda, Pirse Octavia, Iatan Stefania, Bucsa Aida, Ciucu Mara, Letea Raisa, Lazar Alexandra, Dinu Anastasia, Tudorin Maia, Rusu Maia, Sara Enache, Baila Mara, Sava Ioana, Zamfir Rebeca, Vasile Sofia, Sasha (Ucraina), Dorin Teodora, Gabor Sandra.