ACS Kids Tâmpa Brașov a încheiat turneul semifinal al Ligii Elitelor U15 cu un egal, 1-1, contra celor de la FC Bacău, ratând astfel calificarea în faza finală a întrecerii. Golul „urșilor” a fost marcat de Tronciu. în celelalte jocuri, brașovenii au fost învinși de FCSB (6-0) și Farul Constanța (2-0).

„A fost un meci în care am încercat să urmărim anumite aspecte pe care dorim să le îmbunătățim până la jocul din semifinalele Cupei României. Vrem să îi felicităm pe copii pentru parcursul din Liga Elitelor din acest an. Unul de debut pentru ei în cea mai puternică competiție pentru copii și juniori din țară. Nu ne-am făcut de râs, ba chiar am ajuns între primele echipe din România și asta ne bucură foarte mult. Mai avem Cupa României, unde suntem la un pas de finală. Așteptăm cu încredere acest joc”, a declarat directorul tehnic al Kids Tâmpa Brașov, Adrian Hârlab.

Rezultatele obținute de Kids Tâmpa la turneul semifinal al Ligii Elitelor:
ACS Kids Tâmpa Brașov – FCSB 0-6
ACS Kids Tâmpa Brașov – Farul Constanța 0-2
ACS Kids Tâmpa Brașov – FC Bacău 1-1

Pentru „urșii” antrenați de Cristian Cristea și Adrian Hârlab urmează meciul din semifinalele Cupei României, cu Universitatea Cluj, programat duminică, 15 mai, de la ora 16:00, pe stadionul ICIM.