ACS Kids Tâmpa Brașov, în parteneriat cu Talents Academy și Elysian Club, organizează, în perioada 19-22 iunie 2002, un cantonament de dans în Poiana Brașov. Timp de 4 zile, la Hotelul Olimpic din Poiană, organizatorii le-au pregătit participanților antrenamente intensive, dar și surprize recreative (party karaoke, foc de tabără, etc.) pentru o experiență de neuitat.

„Am vrut să facem ceva mai altfel și de aici ideea acestui cantonament în Poiană. Vrem să le oferim copiiilor o adevărată experiență, care să îi apropie și mai mult de dans, de sport, de ce este frumos. Avem pregătite antrenamente îmbinate și cu momente de relaxare, într-un cadru superb oferit de Poiana Brașov. Așa că, îi așteptăm cu drag pe toți cei care doresc să participe”, a declarat Ana Maria Lita, antrenorul-coordonator ale secției de dans de la ACS Kids Tâmpa Brașov.

Pot participa copii cu vârstele cuprinse între 6-9 ani, respectiv 10-14 ani. Prețul este de 1100 de lei de persoană, iar cursurile vor fi ținute de Ana Maria Lita, Anca Niță, Cristina Tiță și Alex Alexei.

Mai multe detalii puteți afla la următorul număr de telefon: 0757 803 959.