Horia Grideanu, tânărul fotbalist de la ACS Kids Tâmpa Brașov, participă în aceste zile, cu echipa națională a României U15, la Torneo delle Nazioni, o importantă competiție amicală ce se desfășoară în mai multe țări. Aflat din nou sub „tricolor”, Horia a demonstrat că munca asiduuă și tenacitatea te pot ajuta să ajungi acolo unde îți dorești. Iar faptul că faci parte dintr-o echipă (Kids Tâmpa) care a demonstrat în sezonul 2021/2022 că este printre cele mai bune din țară, nu poate decât să îți ofere o șansă mare pentru a-ți îndeplini visul.
„Mă bucur foarte mult pentru Horia. Este un copil foarte talentat, care a muncit foarte mult ca să ajungă să aibă o șansă importantă în față. Nu degeaba a atras atenția, prin evoluțiile sale, prin tenacitatea sa, antenorilor lotului național. Este meritul lui că a strâns din dinți și a ajuns să culeagă roadele muncii sale. Dar încă nu a realizat nimic. Mai are mult de muncă. Însă, ambițios cum îl știu, cu siguranță își va vedea visul împlinit”, a declarat antrenorul său de la Kids Tâmpa U15, Cristian Cristea.
Cum spuneam, Horia este cu echipa națională la Torneo delle Nazioni, unde România a pierdut cu Cehia 1-2 și a remizat cu Mexic, 2-2, în Grupa C. În semifinale, „tricolorii” au fost învinși cu 2-0, de Norvegia.