ACS Kids Tâmpa Brașov s-a calificat în sferturile Cupei României U15 după ce a trecut, în faza optimilor, de Petrolul Ploiești. „Urșii” pregătiți de Cristian Cristea și Adrian Hârlab s-au impus cu 2-0, la Brazi, în fața „galben-albaștrilor”, grație unei „duble” semnate de Mihăescu.

„Un meci pe care l-am câștigat mai clar decât arată scorul. Deși am avut câțiva jucători indisponibili, copiii s-au mobilizat exemplar și au reușit această calificare frumoasă. Au arătat că locul în primele 8 echipe din țară este pe deplin meritat și sperăm ca aceasta serie de rezultate bune să continue”, a declarat Adrian Hârlab.

Iată echipa folosită de Cristian Cristea și Adrian Hârlab contra Petrolului: Minea – Marin, Grideanu, Petrea, Tirpe Barnea, Giurgiu, Mihaescu, Sandu, Ungureanu, Tronciu; au mai jucat: Bobaru, Daraban.

Kids Tâmpa U15 este calificată de asemenea între cele mai bune 8 echipe din țară și în Liga Elitelor. Tragerile la sorți pentru fazele finale ale Ligii Elitelor U15, dar și Cupei României U15 vor avea loc luni, 18 aprilie, la sediul FRF.