Juniorii de la secția de badminton a ACS Kids Tâmpa vor participa, la finalul acestei săptămâni, la Cupa României U13 și U23. În pregătirea acestor competiții majore, în weekendul trecut, 15 juniori de la clubul nostru au participat la un turneu de pregătire – Cupa Târgu Mureș, unde au obținut mai multe medalii.

Fetele au dominat categoriile la care au fost înscrise. Astfel, la categoria copii, primele trei locuri au fost ocupate de fetele de la Brașov: Karina Fulop, Bianca Ojog și Ioana Vieru. La categoria C, primele două locuri au fost ocupate de Gabriela Curpen și Amalia Vlad, iar la B de Karuna Vizi și Irina Garalbatin. Nici băieții nu s-au lăsat mai prejos. La categoria copii Teodor Arsene a ocupat locul 2, iar David Farca locul 3, cei doi ocupând locul 2 și la proba de dublu unde au fost învinși de colegii lor Victor Vizi și Mircea Novac. Victor Vizi a ocupat locul 2 și la categoria C la simplu. La proba de dublu mixt, Maxim Iacob împreună cu Amalia Vlad au câștigat categoria C, iar Irina și Teodora Garalbatin categoria B la dublu fete. Rezultate foarte bune a obținut și Călin Grăjdieru, speranta noastra pentru Campionatele Europene U15 din aceasta toamnă, care a câștigat proba de simplu la categoria A și a jucat finala la simplu la categoria Open.

Cupa Târgu Mureș a fost o competiție de pregătire cu 4 categorii valorice (Open, A, B, C) plus copii, la care au participat sportivi legitimați și amatori de toate vârstele din întreaga țară, inclusiv din Brașov.

La următoarea competiție – Cupa României U13 și U23, care va avea loc la București în weekendul viitor, vor participa de la ACS Kids Tâmpa juniorii U13 Maxim Iacob, Victor Vizi, David Farca, Teodor Arsene și Amalia Vlad, iar la U23 – Rareș Garalbatin (care este junior U19), cu toții însoțiți de antrenorul Dan Stegaru.

Mulțumim partenerilor noștri, Sergiana Grup și Makeover!