ACS Kids Tâmpa Brașov U15 a terminat în forță campionatul regular din Liga Elitelor, reușind o nouă victorie, 1-0, acasă, cu AFC Odorheiu Secuiesc. Singurul gol al meciului a fost marcat de Dragoș Mihăescu. „Urșii” au încheiat seria a 14-a cu 23 de puncte, adunate din 7 victorii și 2 rezultate de egalitate, suferind doar o înfrângere.

„Un meci mai puțin reușit, dar este bine că am terminat cu o victorie campionatul regular. Copiii au intrat prea relaxați în teren și acest lucru sau văzut în evoluția lor. Sperăm să facem un joc bun săptămâna viitoare în șaisprezecimile Cupei României U15. În perioada 8-12 aprilie este programat turneul zonal – sferturile competiției, acolo unde sperăm să avem evoluții solide și să ne calificăm mai departe”, a declarat Adrian Hîrlab, directorul tehnic de la Kids Tâmpa și cel care se ocupă de grupa U15 alături de Cristian Cristea.

Cei doi tehnicieni s-au bazat pe următorul lot în Liga Elitelor U15: Rareș Minea, Octavian Nechifor, Andrei Pora, Eric Balint, Vlad Bordeanu, Răzvan Petrea, Horia Grideanu, Levente Dinka, Vlad Barnea, David Ungureanu, Andrei Giurgiu, Dani Tirpe, Denis Ichim, Mihai Bobaru, Andreas Daraban, Dani Sandu, Cristian Hornet, Leonard Tronciu, Dragoș Mihăescu, Marin Costin.
Kids Tâmpa U15 va juca în 16-imile Cupei României sâmbătă, 2 aprilie, pe terenul celor de la CSS Târgoviște.

Tot în weekend, celelalte formații ale „urșilor” în Liga Elitelor au obținut următoarele rezultate:

Play-off Liga Elitelor U16
ACS Kids Tâmpa Brașov – ACS FC Bacău 0-1 – (antrenor Liviu Negoiță)

Play-out Vest Liga Elitelor U17
ACS Kids Tâmpa Brașov – Politehnica Timișoara 2-0 – (antrenor Florin Nistoroschi)

Play-out Vest Liga Elitelor U19
ACS Kids Tâmpa Brașov – Politehnica Timișoara 1-6 – (antrenor Ovidiu Mihai)