ACS Kids Tâmpa Brașov a reușit să obțină încă un punct în 2022. „Urșii” au continuat forma bună și pe terenul celor de la FC Pucioasa, terminând la egalitate, 1-1 (0-1), după un joc bun. Brașovenii au deschis scorul în minutul 44 prin Marian Kerekes. Gazdele au reușit egalarea prin Calofir în minutul 57, stabilind și scorul final.
„Un joc bun, un punct important luat pe terenul unei echipe din topul seriei. Băieții au evoluat bine, am reușit chiar să conducem la pauză și ne-am și creat și alte ocazii de gol. Gazdele au egalat dintr-o fază fixă. Este bine că am mai legat un rezultat pozitiv și că am reușit să luăm puncte cu echipele din frunte. În play-out trebuie să ridicăm ștacheta și să ne luptăm cu toată dorința ca să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa, Vasile Tatarciuc.
Celălalt „principal” de pe banca „urșilor”, Ciprian Anghel, a precizat: „Este un punct bun, mai ales pentru moralul nostru înainte de play-out. Băieții s-au ambiționat foarte mult să înceapă bine anul și uite că am luat 5 puncte din 9 posibile cu echipele de pe primele 3 locuri. Acum urmează să vedem săptămâna viitoare care va fi programul în play-out și să ne pregătim foarte bine pentru a începe cu un succes ultima și cea mai importantă parte a sezonului”.

FC Pucioasa – ACS Kids Tâmpa Brașov 1-1 (0-1)
Au marcat: Calofir (min. 57)/Kerekes (min. 44)

ACS Kids Tâmpa Brașov: Botiș – Sburlea, Andrieș, Cupu, Zota – Mitrică (min. 90 Opra), Dima – Kerekes (min. 78 Garvalov), Dumitraș, Popa (min. 90 Vasu) – Nechita (min. 78 Clinci)

„Urșii” vor afla săptămâna viitoare programul pentru play-out. Kids Tâmpa va începe ultima parte a campionatului cu 13 puncte, la fel ca SR Brașov și cu 4 mai puține decât CSO Plopeni.