ACS Kids Tâmpa s-a impus în meciul amical disputat sâmbătă, în deplasare, în compania echipei de Liga a 4-a Sângeorgiu de Mureș, scor 8-0 (5-0). “Alb-albaștrii” au ajuns, astfel, la a treia victorie în testele iernii, după 15-2 cu AS Vulcan și 2-1 cu Sepsi OSK II, în celelalte jocuri pierzând cu Sepsi OSK II (1-3), ACS Prejmer (1-3) și CSM Focșani (0-3).

În partida cu echipa mureșeană, până la pauză au marcat D. Popa, Bugnar, A. Moldovan și Spătaru, iar în partea secundă au înscris Crihan, Dima și din nou Nechita.

Antrenorii Ciprian Anghel și Vasile Tatarciuc au început meciul cu formula Alexă – Sburlea, Potecu, Cupu, Zota – A. Moldovan, Dima – Bugnar, Spătaru, D. Popa – Nechita, iar pe parcurs au mai intrat Căldare – Andrieș, Mitrică, Vasu, Plăiașu, Dumitraș, Crihan și Clinci.

“Un meci cu o echipă tânără, care nu ne-a pus mari probleme, așa că în defensivă lucrurile au mers bine. Am încercat să rezolvăm din problemele ofensive cu acest prilej. Săptămâna viitoare ar fi trebuit să jucăm cu KSE Târgu Secuiesc, dar nu știm sigur dacă acest amical va rămâne în picioare, iar dacă nu, vom căuta alt adversar pentru finalul de săptămână”, a declarat antrenorul Ciprian Anghel.