Echipa de volei – junioare 3 a ACS Kids Tâmpa a reușit un turneu foarte bun în acest weekend, în urma căruia a și obținut calificarea în următoarea fază a competiției. Astfel, după trei rezultate de 3-0, cu Juvenil “Nicolae Titulescu” 2, Bravol și Juvenil “Nicolae Titulescu” 1, fetele antrenate de George Andrei au pătruns în turneul semifinal al Diviziei Speranțe.

“A fost un turneu foarte bun pentru fetele noastre, faptul că nu am pierdut niciun set fiind un mare plus pentru partea defensivă. Jocul cu Juvenil 1, ultimul din acest turneu, a fost unul foarte frumos. Am disputat, parcă, până la epuizare, fiecare minge din primele două seturi, după care am reușit să ne desprindem în setul al treilea, pe care l-am controlat. Felicităm și adversarii, am avut meciuri disputate și ne bucurăm că am reușit să ne consolidăm, după aceste trei partide, poziția de lider al grupei, devansând cu cinci puncte formația de pe locul secund. Mai avem un turneu restant din această fază a campionatului, dar pentru noi rezultatele nu vor mai avea implicație în clasament. Ne pregătim deja pentru ceea ce ne așteaptă în continuare, în următoarea fază a Diviziei Speranțe”, a precizat antrenorul George Andrei, coordonator al secției de volei a ACS Kids Tâmpa.

  • Lot junioare 3
  • Săulescu Elena (cpt), Stan Maria, Crîșmaru Maria, Piu Ștefania, Ghiorghițoiu Amalia, Bădițoiu Antonia, Rusen Eliza, Vasiu Sara, Trandabur Ana, Milu Alis, Tanasă Ioana.