ACS Kids Tâmpa a disputat un nou joc amical, miercuri, în compania formației CSM Focșani 2007, care se află pe locul secund în Seria a 2-a a Ligii a 5-a. Pe sinteticul de la baza ICIM, echipa din Moldova s-au impus cu 3-0 (1-0).

„A fost un bun meci de pregătire, în ciuda rezultatului. Am întâlnit o echipă solidă din Liga a 3-a. Prima repriză a fost una echilibrată, chiar dacă noi veneam pe un fond de oboseală, în zilele precedente insistând pe partea fizică. De altfel, jocul nu a fost dinainte programat, dar am răspuns cererii celor de la Focșani. Am primit gol în minutul 39, iar noi am avut, la rândul nostru, câteva ocazii de gol. După pauză, am schimbat întreaga echipă, pentru ca toți băieții să aibă minute și pentru a nu forța, în contextul perioadei cu multe antrenamente fizice în care ne aflăm. Astfel, în repriza a doua cei de la Focșani au controlat jocul”, a declarat Ciprian Anghel, antrenor al ACS Kids Tâmpa.

Kids Tâmpa (repriza I): Alexă – Andrieș, Cupu, Potecu, Zota – Mitrică, Dima – Bugnar, Spătaru, Plăiașu – Nechita

Kids Tâmpa (repriza II): Căldare – Bejenaru, Mihăilă, Țolu, Piu – Vasu, Necula – D. Popa, A. Moldovan, Alexandro – Clinci

Sâmbătă, Kids Tâmpa va disputa două jocuri amicale: cu Dinamo Bacău (Liga 3, Seria 2), la ora 12.00, pe terenul sintetic de la Tărlungeni și cu Sepsi OSK 2 (Liga 3, Seria 5), de la ora 15.00, pe terenul sintetic al bazei Sepsi OSK de la Sfântu Gheorghe.

„Vom aduce și băieți din grupele de juniori, care au mai fost cu noi și la amicalul de la Prejmer și vom face două loturi”, a mai precizat Ciprian Anghel.