ACS Kids Tâmpa Brașov se va reuni sâmbătă, 15 ianuarie, la stadionul ICIM, pentru a relua pregătirile în vederea ultimei părți a sezonului 2021/2022 a Ligii a 3-a seria C5. „Urșii” au programate pentru prima zi teste fizice, după care, de luni, 17 ianuarie, vor începe pregătirea propriu-zisă pentru sezonul de primăvară. Staff-ul tehnic a stabilit ședințe de antrenament cu accent și pe factorul fizic, dar și pe elementul tehnico-tactic.

„Abia aștept să ne revedem cu băieții și să facem primul pas spre obiectivul nostru, salvarea de la retrogradare. Sunt convins că, cu o pregătire foarte bună în această iarnă, vom avea șanse mari de a ne menține în Liga a 3-a. Ne propunem să luăm plusurile din toamnă și să creștem de acolo. În ultimele 6-7 meciuri de anul trecut am arătat un joc solid, cu un ritm care a crescut de la joc la joc și asta ne de speranță că avem o bază solidă pe care putem să construim și să ne depășim adversarele în lupta pentru obiectiv”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa Brașov, Ciprian Anghel.

În perioada de pregătire, „urșii” și-a propus să aibă câte un meci amical în fiecare weekend. Deja trei sunt parafate, cu CS Vulcan și Sepsi OSK Sf. Gheorghe 2 (două partide).
Kids Tâmpa Brașov mai are trei meciuri de disputat din sezonul regulat, cu Olimpic Cetate Râșnov și FC Pucioasa în deplasare și acasă cu AFC Odorheiu Secuiesc.