Micuții din grupele de 2015 și 2016 ale secției de fotbal a ACS Kids Tâmpa au avut parte de primele lor turnee, chiar înaintea Crăciunului.

2015-le, pregătit de Ciprian Anghel și Nelu Constantinescu, s-a deplasat la Târgu Mureș, pentru Memorialul „Nagy Miki”, la care au mai luat parte formații ale CFR Cluj, Kinder Sângeorgiu de Mureș, ACS Târgu Mureș Marosvasarhely, Vulturii Târgu Mureș, Celta Academy, U Evolution Cluj, Atletic Kids Gurghiu și Academica Transilvania.

„A fost un turneu al bucuriei pentru copilașii noștri. O experiență minunată, prima de acest fel, pe care și-o vor aminti mereu”, a spus Ciprian Anghel, antrenor al grupei 2015.

Și „ursuleții” de la grupa 2016 au jucat în primul lor turneu fotbalistic. La Winter Kinder Cup, care a avut loc la Brașov și la Sânpetru, „Piticii” lui Nicu Văduva s-au desfășurat în premieră, la eveniment participând trupe de la Kinder Brașov, CSM Făgăraș, FC Brașov, Vulturii Târgu Mureș și Transilvania Bistrița. De altfel, la Winter Kinder Cup a participat și grupa noastră de 2015, dar și cea de 2013, antrenată de Ovidiu Mihai.

„Am participat pentru prima oară cu grupa de copii 2016 la un turneu. După două luni de zile, am dorit să îi introducem în ceea ce înseamnă competitia si emoțiile unei victorii sau ale unei înfrîngeri. «Am mers, am jucat, ne-am distrat și am câștigat». Asteptam și alti copii să vină și să se alăture celui mai bun proiect sportiv din județul Brașov!”, a precizat Nicolae Văduva, antrenor al grupei 2016 și manager tehnic al fotbalului de la ACS Kids Tâmpa.