ACS Kids Tâmpa Brașov pierdut la scor, 1-5 (0-2), ultimul joc din 2021 în Liga a 3-a, cel de acasă, cu CS Blejoi. „Urșii” au fost de nerecunoscut într-un meci în care toată lumea aștepta un nou succes pentru o vacanță de iarnă mai liniștită. Singurul gol al brașovenilor a fost marcat de Moldovan din penalty în minutul 55.
„S-a văzut experiența superioară a celor din Blejoi. O echipă puternică, ce s-a adaptat mai bine unui teren foarte greu. Noi încă nu știm să jucăm pe astfel de terenuri. În plus, nu am avut aceea atitudine pe care am arătat-o în ultimele două jocuri de acasă. Asta este. Mergem înainte”, a declarat Ciprian Anghel, unul dintre antrenorii Kids Tâmpa Brașov.
Din minutul 80 Kids Tâmpa l-a a avut în teren și pe tânărul Rareș Plăiașu, un jucător născut în 2006, care a bifat primele sale minute într-un joc de seniori.

ACS Kids Tâmpa Brașov – CS Blejoi 1-5 (0-2)
A marcat pentru Kids Tâmpa: Moldovan (min. 55 pen.)

ACS Kids Tâmpa Brașov: Alexa – Stoica, Mihăilă (min. 46 Cupu), Potecu, Opra – Moldovan, Mitrică – Nechita (min. 80 Plăiașu), Dumitraș (min. 37 Spătaru), Bugnar (min. 46 Zota) – Popa (min. 60 Moroie)

Antrenori: Ciprian Anghel, Vasile Tatarciuc

În etapa următoare din Liga a 3-a, programată în martie 2022, Kids Tâmpa va juca pe terenul celor de la Olimpic Cetate Râșnov.

*ACS Kids Tâmpa este un proiect cofinanțat de Consiliul Local și Municipiul Brașov