ACS Kids Tâmpa Brașov s-a impus, în deplasare, cu 2-0, în derby-ul cu ACSM Codlea din Liga Elitelor U15. O victorie importantă pentru „urși” contra principalului adversar din serie. Un succes care s-a conturat datorită golurIlor semnate de Ungureanu și Mihăescu.

„Felicitări copiiilor pentru joc, pentru dăruire și atitudinea din teren. Un meci pe care l-am controlat în întregime și în care ne-am impus jocul pe un teren destul de greu. Terminăm acest an cu regretul că puteam obține mai multe puncte, dar mulțumiti de jocul din ultimele etape”, a declarat antrenorul „urșilor”, Cristian Cristea.
Cristea a folosit următoarea echipă în jocul de la Codlea: Minea – Bordeanu, Marin, Grideanu, Petrea, Tirpe, Balint, Barnea, Mihăescu, Ungureanu, Sandu; au mai intrat: Dinka, Daraban, Bobaru, Hornet.
Următoarea etapă pentru băieții lui Cristian Cristea este în martie 2022, acasă, contra celor de la FC Brașov.

Înfrângere în derby la U16

În Liga Elitelor U16, Kids Tâmpa Brașov a pierdut, 0-1, în deplasare, cu FC Brașov, un meci ce a contat pentru play-off. O partidă de uitat pentru „urși”, care au evoluat o repriză în 10 jucători, după ce portarul Roman a fost eliminat în ultimul minut al primei părți. „A fost un joc influențat de calitatea terenului. O repriză a doua în care am fost dominați teritorial de către echipa gazdă, fără să ne supună la o mare presiune. Iar golul a venit pe final de joc, dintr-un penalty, spunem noi, ușor acordat. Per total, suntem mulțumiți de evoluția copiiilor din această toamnă. După vacanță, cu o pregătire bună, vom deveni mult mai puternici”, a declarat antrenorul Kids Tâmpa U16, Nicu Văduva.
Văduva a folosit în derby următorii jucători: Roman – Horjea, Bordea, Grideanu, Comăniciu, Șerban, Bosoi, Vlad, Plăiașu, Goșman, Sandu; au mai jucat: Drăgoi, Balint, Baican.
În etapa urmtoare, în martie 2022, Kids Tâmpa Brașov va primi vizita celor de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

Victorii în play-out pentru U17 și U19

La juniorii mari, de U17 și U19, Kids Tâmpa a avut un weekend fericit, cu două victorii, acasă, contra celor de la LPS Bihorul Oradea, în play-out-ul Ligii Elitelor. La U17, Kids Tâmpa s-a impus cu 6-0, grație golurilor marcate de Clinci (3), Vasu, Spătaru și Antonio, în vreme ce la U19, „urșii” au dispus cu 2-1 de gruparea bihoreană, datorită punctelor semnate de Necula și Moldovan.
Iată echipele folosite de cei doi antrenori, Florin Nistoroschi, respectiv Ovidiu Mihai:
Kids Tâmpa U17: Botiș – Cantauz, Bejenaru, Vasile, Stan, Vasu, Ghișea, Spătaru, Zsolt, Plăiașu, Clinci; au mai intrat: Stoica, Asteca;
Kids Tâmpa U19: Duță – Horjea, Mureșan, Mihăilă, Țolu, Mitrică, Necula, Niculcea, Palade, Alessandro, Tălmaciu: au mai jucat: Moldovan, Garvalov.
În primăvara anului viitor, Kids Tâmpa U17 va primi vizita celor de la CFR Cluj, în vreme ce Kids Tâmpa U19 va evolua, în deplasare, pe terenul celor de la Ripensia Timișoara.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov și Consiliul Local Brașov și Primăria Muncipiului Brașov