ACS Kids Tâmpa Brașov a câștigat, cu 2-0 (0-0), derby-ul de pe propriul teren, contra celor de la SR Brașov. „Urșii” au făcut un joc bun, arătând multă ambiție și determinare. După o primă repriză „albă” pe tabelă, gazdele au deschis scorul în minutul 50, prin Dragoș Popa, care a șutat din interiorul careului, fără speranță pentru portarul advers. 2-0 s-a făcut 10 minute mai târziu, când Moldovan a transformat un penalty obținut de același Popa. Kids Tâmpa putea câștiga și mai clar, dacă mingea trimisă de Popa în minutul 69 nu lovea bara transversală a porții adverse.

„Un joc bun și o victorie meritată. Îi felicit pe băieți pentru dăruire, pentru ambiție și pentru joc. Nu am mai făcut greșeli în defensivă, iar în ofensivă am fost mai pragmatici. Am intrat foarte determinați să câștigăm, am fost mai mereu primii la minge și asta ne-a adus victoria. Ne bucurăm foarte mult pentru că am obținut cea de-a doua victorie acasă și sperărm să o bifăm și pe a treia, în etapa viitoare, contra celor de la CS Blejoi”, a declarat unul dintre antrenorii grupării „alb-albastre”, Ciprian Anghel.

„Mă bucur pentru victorie și pentru băieți. Am avut o evoluție bună. Puteam să mai marcăm de câteva ori. Este bine însă că am câștigat, băieții au prins încredere în ei, au un moral bun. De acum ne gândim doar la jocul cu Blejoi, unde e necesar să luăm încă trei puncte”, a declarat și Vasile Tatarciuc, celălalt tehnician de pe banca „urșilor”.

ACS Kids Tâmpa Brașov – SR Brașov 2-0 (0-0)

Au marcat: Dragoș Popa (min. 50), Andrei Moldovan (min. 60 pen.)

Kids Tâmpa Brașov: Alexa – Stoica, Mihăilă, Potecu, Opra – Moldovan (min. 85 Mitrică), Dima (min. 85 Vasu) – Garvalov, Dumitraș (min. 46 Spătaru), Bugnar (min. 34 Popa) – Nechita (min. 84 Kerekes)

În etapa următoare, Kids Tâmpa va primi vizita celor de la CS Blejoi.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Local Brașov