Echipa de volei – junioare 4 a ACS Kids Tâmpa a reușit calificarea în faza a doua a ediției 2021-2022 a Diviziei Minivolei. Fetele pregătite de George Andrei au disputat două jocuri, în acest weekend, contând pentru returul primei faze a campionatului. Formația noastră a trecut de Bravol Brașov și a pierdut cu Juvenil Brașov, reușind astfel să obțină trei puncte și să acceadă în faza următoare a competiției, turneul semifinal.

„Am câștigat cu Bravol și am pierdut cu Juvenil, consolidându-ne poziția a doua în grupă. Echipa este în creștere de formă. Este o generație nouă, iar dacă la primul turneu a fost debut cu emoții și timorare, lucrurile se «așează» și intrăm într-un parcurs normal de progres. Consider că la următoarele turnee vom avea o prestație din ce în ce mai bună”, a spus George Andrei, antrenor al secţiei de volei de la ACS Kids Tâmpa.

  • Lotul Kids Tâmpa + junioare 4 este alcătuit din următoarele jucătoare: Fabian Ana (cpt), Gheorghitoiu Amalia, Savin Alexandra, Manole Sonia, Văduva Sofia, Aliman Samira, Cojanu Denisa, Horvath Medeea.

Proiect cofinanțat de Consiliul Local Brașov.