ACS Kids Tâmpa Brașov a reușit să obțină din nou două victorii în Liga Elitelor, la categoriile U15 și U16. Cele două formații ale grupării „alb-albastre” au trecut, cu același scor, 2-1, de echipele similare ale celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe. La U15, „urșii” au câștigat în deplasare, la Sf. Gheorghe, grație golurilor semnate de Marin și Sandu.

„O victorie meritată împotriva unui adversar arțăgos și agresiv. Copiii au dat dovadă de spirit de echipă, revenind de la 0-1 într-un joc pe care l-au controlat. Îi felicit pentru evoluția de azi. Echipa este în creștere și asta ne bucură foarte mult”, a declarat antrenorul Kids Tâmpa U15, Cristian Cristea.
Cristea a folosit următorii jucători: Minea – Bordeanu, Marin, Grideanu, Petrea, Daraban, Ungureanu, Barnea, Tirpe, Sandu, Mihăescu; au mai intrat: Balint, Bobaru, Ilie, Hornet.

Tot cu 2-1 a câștigat și Kids Tâmpa U16 contra echipei din Sf. Gheorghe, dar pe propriul teren, într-un meci din play-off-ul Ligii Elitelor. Golurile brașovenilor au fost marcate de Bosoi și Baican. „Mă bucur că am câștigat și că am legat două victorii la rând. Este foarte bine pentru moralul băieților, le dă încredere pentru jocurile următoare. Au fost multe momente de joc bun și chiar îmi dă speranțe că vom putea urca și mai mult în clasament”, a spus Nicu Văduva.
Văduva a utilizat următorii jucători: Roman – Horja, Bordea, Clinci, Comăniciu, Șerban, Bosoi, Vlad, Plăiașu, Goșman, Baican; au mai jucat: Drăgoi, Bordeanu, Coman, Sandu.

La U17, Kids Tâmpa Brașov a pierdut, la limită, cu 5-4, în deplasare, cu FK Csikszereda Miercurea Ciuc, în play-out-ul Ligii Elitelor. Un joc de luptă, cu multe goluri, cu multe ocazii, punctele oaspeților fiind semnate de Clinci (2), Vasu, Mititelu.
Tot în play-out, Kids Tâmpa U19 a plecat și ea învinsă, 1-4, în deplasare, în fața celor de la UTA Arad. Pentru brașoveni a marcat Țolu.
Iată echipele Kids Tâmpa U17, respectiv U19, din jocurile cu Csikszereda, respectiv UTA:
Kids Tâmpa U17 (antrenor Florin Nistoroschi):Botiș – Horjea, Bejenaru, Stan, Vasile, Mititelu, Vasu, Zsolt, Cantauz, Plăiașu, Clinci;
Kids Tâmpa U19 (antrenor Ovidiu Mihai): Stanoi – Bejenaru, Țolu, Goșman, Necula, Mitrică, Moldovan, Palade, Ciocan, Garvalov, Bugnar; au mai jucat: Mihăilă, Spătaru, Vasu.

În runda următoare din Liga Elitelor, echipele Kids Tâmpa au programate următoarele jocuri:
ACSM Codlea – Kids Tâmpa Brașov U15 – sezon regulat
FC Brașov – Kids Tâmpa Brașov U16 – play-off
Kids Tâmpa Brașov U17 – LPS Bihorul Oradea – play-out
Kids Tâmpa Brașov U19 – LPS Bihorul Oradea – play-out

*ACS Kids Tâmpa Brașov este un proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov și Consiliul Local Brașov