În următoarea perioada va începe, la nivel national, Turneul Speranțelor, actiune de selecție la sfârșitul căreia Federația Română de Fotbal dorește să stabilească un prim lot național pentru copiii născuți în 2008. Staicu Matei, Barnea Flavius, Ungur Matei, Timofte Bogdan, Petrea Răzvan, Matsumoto Mario și Viman Luca sunt cei șapte băieți ai ACS Kids Tâmpa care vor participa la această primă acțiune.

„Este un lucru pozitiv faptul că șapte componenți ai grupei 2008 fac parte din această selecționată județeană. Este un început de drum în fotbalul «adevărat» pentru această generație. Este doar un prim moment în care băieții își pot arăta calitățile și pot intra în vederile selecționerilor lotului național. Le dorim succes la prima etapa a Cupei Sperantelor!”, a spus Cristi Cristea, antrenor al grupei noastre de 2008.

Selecționata Brașovului va disputa două jocuri în compania echipei similară a Sibiului, în cadrul acestei acțiuni.

„Arătăm încă o dată că suntem cea mai bună școală formatoare din județ, având cei mai mulți copii selecționați la această acțiune. Suntem convinși că băieții vor avea evoluții apreciate la meciurile de selecție la care vor lua parte”, a precizat și Nicolae Văduva, manager tehnic al ACS Kids Tâmpa.