Grupa 2009 a ACS Kids Tâmpa a participat la un puternic turneu, la Timișoara, primul în format „11 vs. 11” pentru băieții antrenați de Cristi Cristea. EuroCup Kids 2009 a adus la start 8 echipe, printre ele campioana națională în exercițiu Atletico Arad, UTA Arad, CFR Cluj sau Ripensia Timișoara.

O înfrângere – 0-3 cu Juventus Timișoara, două remize – 1-1 cu UTA și 2-2 cu Atletico Arad, precum și o victorie – 8-0 cu Academia Krapan&Babic (Croația) sunt rezultatele „alb-albaștrilor”, care ne dau încredere pentru viitor.

„Nu ne-au interesat rezultatele la acest turneu, ne-a interesat să vedem cum reacționează copiii pentru prima dat la jocul 11 contra 11. Deși sunt băieți care au mai jucat la grupa 2008 în acest sistem, acestea sunt primele meciuri ale lor, ca echipă, în formulă completă. Jocul prestat a fost apreciat de toată lumea, cu atât mai mult cu cât în teren au fost și mulți copii născuți în 2010″, a spus Cristi Cristea, antrenorul grupei 2009 a clubului nostru.

Referitor la copiii de 2010 prezenți în lotul care a evoluat la Timișoara, Florin Manea, antrenor al grupei din care ei fac parte (U12), a declarat: „Anul acesta jucăm în campionatul U13 cu două loturi formate din jucători 2009 și 2010, amestecați. Încercăm astfel să dăm meciuri puternice copiilor de 2010. Aceste jocuri nu fac decât să ne ajute să ne dezvoltăm mai bine și să vedem exact unde mai avem de lucrat”.

  • Lot jucători prezent la EuroCup Kids
  • Nedelcu Razvan, Pora Andrei, Stratulat Andrei, Drăgan Darius, Taropa Cosmin, Patronic Alex, Boga Robert, Maxim David, Mitocaru Luca, Bobaru Mihai, Lupașcu Mihnea, Bucur Bogdan, Pirloaga Edi.