ACS Kids Tâmpa Brașov a reușit să obțină două victorii în weekend în Liga Elitelor. Astfel, Kids Tâmpa U17 a câștigat, la scor, 5-0, în deplasare, contra celor de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Spătaru a reușit un „hattrick”, iar celelalte goluri au fost marcate de Stoica și Șerban. „Am făcut poate cel mai bun meci al nostru din actualul sezon. Mă bucur că am câștigat un joc după o lungă perioadă de timp și că am făcut-o în urma unei evoluții convingătoare. Am jucat aproape de ceea ce trebuie, în fața unui adversar bun. Este un succes care trebuie să ne dea încredere pentru partidele viitoare”, a declarat antrenorul „urșilor”, Florin Nistoroschi.
Tehnicianul brașovean a început jocul cu: Botiș – Cantauz, Stan, Vasile, Mititelu, Tache, Vasu, Vlad, Plăiașu, Stoica, Spătaru; au mai intrat: Ghișea, Bordea, Șerban.
Ciucanii și-au luat revanșa la U19, unde au surclasat-o pe Kids Tâmpa, cu 8-0.
În Liga Elitelor U16, Kids Tâmpa Brașov a dispus, cu 2-1, acasă, de Alma Sibiu. Pentru „urși” au marcat Plăiașu și Bosoi. Nicu Văduva a început cu: Roman – Horja, Bordea, Comăniciu, Bordeianu, Șerban, Bosoi, Vlad, Plăiașu, Goșman, Baican; au mai intrat: Ungureanu, Sandu, Clinci.
În runda următoare, Kids Tâmpa U17 și U19 joacă acasă, contra celor de la Gaz Metan Mediaș, iar Kids Tâmpa U16 are meci pe terenul celor de la Interstar Sibiu.