Patru sportivi de la secția de badminton a ACS Kids Tâmpa, Amalia Vlad(U11), Maxim Iacob(U13), Karuna Vizi(U15) și Călin Grăjdieru(U15), pregătiți de antrenorul Dan Stegaru, au participat, în weekendul trecut, la un puternic turneu de badminton la Zagreb, Croația alături de peste 300 de sportivi din Anglia, Spania, Croația, Turcia, Slovenia, Israel, Austria, Germania, Ucraina, Italia, Malta, Belgia, Serbia, Bulgaria, Ungaria, Cehia, Slovacia și Finlanda.

După trei zile intense de concurs, Maxim Iacob și Călin Grăjdieru au reușit să obțină două medalii de bronz la probele de dublu băieți. Astfel, Maxim Iacob a obținut locul 3 alături de Denis Scarlat (Sportul Studențesc) la U13, iar Călin Grăjdieru, alături de Dragoș Niță (Adriya Piatra Neamț) la U15.

„A fost o competiție binevenită pentru sportivii clubului, mai ales în această perioadă extrem de dificilă pentru sportul românesc, marcată de lipsa competițiilor sportive. Pentru tinerii noștri badmintoniști a fost a doilea concurs internațional din anul acesta. Secția de badminton de la ACS Kids Tâmpa este una din secțiile noi ale clubului și numără peste 40 de copii, aflați în diferite etape de învățare (începători, intermediari, avansanți) și își desfășoară activitatea în sala de badminton WePlay”, a spus antrenorul secției de badminton de la Kids Tâmpa, Dan Stegaru.