ACS Kids Tâmpa Brașov a avut un weekend cu ghinon în Liga Elitelor. „Urșii” nu au reușit să acumuleze niciun punct din cele trei jocuri disputate la U16, U17, respectiv U19. În Liga Elitelor U16, Kids Tâmpa a pierdut, cu 2-0, derby-ul contra celor de la FC Brașov. „A fost o lipsă de atitudine din partea elevilor mei. Lipsă de atitudine și implicare în joc. Cu o asemenea atitudine nu vom putea obține lucruri pozitive. Gazdele au meritat pe deplin victoria. Trebuie să arătăm altceva, să demonstrăm că merităm să jucăm în cea mai importantă competiție pentru copii și juniori din țară”, a declarat tehnicianul „urșilor”, Nicu Văduva.
Văduva a început derby-ul cu: Drăgoi – Horja, Bordea, Clinci, Comăniciu, Șerban, Bosoi, Plăiașu, Goșman, Baican, Sandu. Au mai jucat: Vlad, Ungureanu, Dinka.
Nici Kids Tâmpa U17 și U19 nu au reușit să obțină mai mult în acest weekend. Kids Tâmpa U17 a pierdut, acasă, cu 2-1, în fața celor de la Ripensia Timișoara. Golul gazdelor a purtat semnătura lui Stoica. Tot o înfrângere a suferit și Kids Tâmpa U19, care a cedat, acasă, cu 4-1, contra grupării timișorene. Tălmaciu a marcat singurul gol al brașovenilor.
Cei doi antrenori de la Kids Tâmpa, Florin Nistoroschi și Ovidiu Mihai, au folosit următorii jucători:
Kids Tâmpa Brașov U17: Roman – Bordea, Stan, Vasile, Mititelu, Tache, Vasu, Spătaru, Plăiașu, Stoica, Vlad; au mai intrat: Doboș și Goșman;
Kids Tâmpa Brașov U19: Botiș – Mușetescu, Goșman, Mihăilă, Țolu, Niculcea, Garvalov, Roșu, Tălmaciu, Mitrică, Mureșan; au mai jucat: Bugnar și Palade.
În etapa viitoare, pe 2 octombrie, Kids Tâmpa U16 joacă acasă, cu Alma Sibiu, în vreme ce Kids Tâmpa U17 și U19 vor evolua pe terenul celor de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

*Proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov