În acest final de săptămână a avut loc debutul noului sezon în Campionatele Naționale de handbal – juniori. S-au disputat prima etapă în cadrul competițiilor de junioare 1, 2 și 3, iar ACS Kids Tâmpa participă în actuala stagiune, în cadrul acestor categorii, cu echipele de J2 și J3.

Prima a intrat în joc echipa de junioare 3, sâmbătă, cu o deplasare la Sporting Ghimbav (19-41), prilej cu care Vasile Curițeanu, un antrenor care nu mai are nevoie de nicio prezentare în handbalul brașovean, și-a făcut debutul în alb-albastru.

Duminică, echipa de junioare 2, cu Anda Hageanu pe bancă, a disputat, la rândul ei, prima etapă, tot în deplasare, la Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe (18-33).

„Multă ambiție, multă dăruire, mari emoții, dar și multă bucurie pentru joc. Suntem mulțumiți și mândri de fete. O mențiune, în această primă etapă, pentru portarul Larisa Torok, care a fost imperială în jocul de la Sfântu Gheorghe”, a punctat Gabriela Văduva, coordonator al secțiilor extra-fotbal ale ACS Kids Tâmpa.

J2, Seria F: ACS Kids Tâmpa, Sepsi Sfântu Gheorghe, Csikszereda Miercurea Ciuc, Dinamo Brașov, Corona Brașov, Sporting Ghimbav, CSȘ Sighișoara

J3, Seria F: ACS Kids Tâmpa, Academia Junior Ploiești, Sporting Ghimbav, Transilvania Brașov, CSS Ploiești, Corona Brașov, Tricolorul Breaza.