Marți, la sediul Federației Române de Fotbal a avut loc tragerea la sorți a programului competițional al noii ediții de Liga 3. Echipa noastră va debuta în noul campionat cu o deplasare la KSE Târgu Secuiesc, în ultimul weekend al lunii august. Primul meci acasă, pe ICIM, va avea loc în primul weekend din septembrie, când vom primi vizita lui Sepsi OSK 2 Sfântu Gheorghe.

În continuare, programul lui ACS Kids Tâmpa va cuprinde meciuri cu FC Hermannstadt 2 (etapa 3, în deplasare), CSO Plopeni (etapa 4, acasă), SR Brașov (etapa 5, deplasare, CS Blejoi (etapa 6, în deplasare), Olimpic Cetate Râșnov (etapa 7, acasă), AFC Odorheiu Secuiec (etapa 8, în deplasare) și FC Pucioasa (etapa 9, acasă).

Competiția se va disputa în trei faze:

  • Faza I. Sezon regular, tur-retur, rezultând un total de 18 etape.
  • Faza a II-a. În fiecare serie se va disputa un play-off (între primele patru clasate) și un play-out (între celelalte 6 echipe). Play-off-ul se va juca în format tur-retur-tur, cu un total de 9 etape (pe baza tabelei Berger de 4). Play-out-ul se va juca în format tur-retur, 10 etape (pe baza tabelei Berger de 6).
  • Faza a III-a. În această fază vor participa doar echipe din play-off, 20 în total – primele două clasate în play-off-ul fiecărei serii. Se vor disputa două runde de baraj, 5 echipe urmând a promova în Liga 2.

Mai jos, aveți întreg programul turului sezonului regular din Seria a 5-a a Ligii a 3-a.

*ACS Kids Tâmpa, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.