ACS Kids Tâmpa Brașov va juca în seria a 5-a a Ligii a 3-a în sezonul 2021/2022. Oficialii FRF au repartizat gruparea „alb-albastră” alături de celalte echipe din brașovene, AS SR Brașov și Olimpic Cetate Râșnov, dar și de AFC Hermannstadt 2, FC Pucioasa, CSO Plopeni, CS Blejoi, AFC Odorheiu Secuiesc, KSE Tg. Secuiesc și Sepsi OSK. Sf. Gheorghe 2.

„Este o serie echilibrată, formată în majoritate din echipe pe care le cunoaștem din sezonul trecut. Cu un plus prin venirea celor de la FC Pucioasa, o echipă bună de Liga a 3-a, dar și cu AFC Hermannstatd 2, care cu siguranță va aduce valoare, mai ales prin jucători de la prima echipă. Este poate cea mai puternică serie din Liga a 3-a. Noi sperăm ca experiența acumulată anul trecut să se vadă și să ne ajute în atingerea obiectivului și anume rămânerea în al treilea eșalon fotbalistic al țării”, a declarat managerul general al ACS Kids Tâmpa Brașov, Nicu Văduva.

Țintarul pentru noul sezon, ce va începe în ultimul weekend din luna august, va fi stabilit marți, 17 august, la Casa Fotbalului.