Băieții din echipa de 2006 a ACS Kids Tâmpa au terminat pe locul al treilea ediția a 12-a a Brașov Junior’s Cup dedicată categoriei lor de vârstă. Echipa antrenată de Florin Nistoroschi a început cu o remiză în compania celor de la FC Voluntari (1-1), trecând apoi de CSȘ Sfântul Pantelimon (4-2) și Bucegi Râșnov (7-1). Au urmat două înfrângeri la limită, 0-1 cu Interstar Sibiu și 2-3 cu Progresul Spartac București, dar și o victorie la scor de „forfait”, 3-0 în derby-ul local cu FC Brașov.

„Am căutat, în primul rând, să ne pregătim bine pentru meciurile oficiale. Jocul a mers bine, chiar și în cele două meciuri în care rezultatele nu au fost pozitive. Am dat minute tuturor băieților din lot și sunt mulțumit că ne-am putut face o imagine asupra nivelului, atât din punct de vedere colectiv, cât și din punct de vedere individual, în vederea meciurilor din Liga Elitelor, a precizat antrenorul Florin Nistoroschi.

Lotul folosit de „Nisto” pentru acest turneu a fost format din: Drăgoiu, Horja, Bordea, Balint, Comanelea, Șerban, Gosman, Albutiu, Plăiașu, Coman, Sandu, Horneț, Sumedrea, Bordeianu, Ungureanu, Otvos, Tamaș, Minea, Bosoi.

*ACS Kids Tâmpa, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.