ACS Kids Tâmpa Brașov a câștigat cu 2-0 (0-0), în deplasare, contra celor de la ACS Steagul Roșu Brașov, reușind astfel să se califice în faza a doua a Cupei României. Cele două goluri au fost semnate de Kerekes, în minutele 54 și 67, primul după o respingere greșită a portarului advers la o minge trimisă de Moldovan, iar al doilea cu un șut din afara careului.
„Ne bucurăm pentru prima victorie din Cupă, mai ales că la Liga a 3-a am suferit din acest punct de vedere. A fost un prim joc oficial, am câștigat 2-0 și vreau să-i felicit pe băieți pentru că au făcut un efort destul de mare pe o asemenea căldură. Obiectivul nostru în Cupă este parcurgerea etapelor atât cât putem”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa, Vasile Tatarciuc.
Pentru Kids Tâmpa Brașov au debutat și noile achiziții, Tudor Alexa (de la Kinder Sg. de Mureș), Vlad Potecu (Olimpic Cetate Râșnov), Csongor Opra (AFC Odorheiu Secuiesc) și Alexandru Perju (Otețul Galați).

ACS Steagul Roșu – ACS Kids Tâmpa Brașov 0-2 (0-0)
A marcat: Kerekes (min. 54, 67)

ACS Steagul Roșu Brașov: Maxim – Oseacă (min. 74 Dumitrache), Marincea, Stana, Roiu – Bodean, Sala (min. 85 Dumitrașcu), Șandor (min. 74 Mitroi), Străinescu (min. 65 Fogorasi) – Halauca (min. 85 Tărăboanță), Gerotă
Antrenor: Ionuț Mitroi

ACS Kids Tâmpa Brașov: Alexa – Zota (min. 77 Andrieș), Mihăilă, Potecu, Opra (min. 46 Enache) – Mitrică, Moldovan – Dumitraș (min. 46 Stoica), Spătaru (min. 65 Perju), Tenică (min. 85 Grideanu) – Kerekes
Antrenori: Ciprian Anghel, Vasile Tatarciuc

*Proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov