Vadim Covalciuc, jucător crescut de ACS Kids Tâmpa, confirmă faptul că este unul dintre tinerii de perspectivă ai fotbalului românesc, urmând a evolua încă un sezon în Liga a 2-a.
Împrumutat în vara anului trecut la Metaloglobus București, mijlocașul născut în 2003 și-a prlungit înțelegerea cu gruparea din capitală.Tot Isub formă de împrumut va juca și în sezonul 2021-2022 pentru “Echipa Pantelimonului”, pe a cărei bancă a fost de curând instalat Nicolae Grigore.
“O mișcare benefică pentru Vadim, care va avea posibiltatea să progreseze în continuare, la un nivel destul de ridicat, pe care îl oferă Liga a 2-a în ultimii ani. Suntem convinși că este doar un pas intermediar și va evolua mai sus”, a punctat Ciprian Anghel, antrenor al ACS Kids Tâmpa.
Vadim Covalciuc a evoluat pentru naționala de juniori a Republicii Moldova, făcând apoi pasul către reprezentativele României, în prezent fiind coleg la U18 cu Sergiu Pârvulescu, alt produs al Kids Tâmpa, care tocmai a semnat cu Petrolul Ploiești.