Prezență constantă în ultimii ani în Liga Elitelor, fiind singurul club din Brașov cu echipe la U19, U17 și U16, ACS Kids Tâmpa a avut un sezon aparte. Unul în care jucătorii de la Liga Elitelor au evoluat și pentru echipa de seniori, nou înființată. Lucru ce s-a simțit în evoluția „urșilor”, care acum deprind tainele de jucător profesionist. Tocmai de aceea, poate rezultatele nu au fost cele așteptate de fanii grupării brașovene. Florin Nistoroschi, unul dintre tehnicienii de la echipele Kids Tâmpa ce participă în cea mai importantă competiție juvenilă din România, a făcut o scurtă analiză a sezonului recent încheiat.

„Pot să spun că a fost un sezon atipic. Unul în care a trebuit să sprijinim și echipa din Liga a 3-a și să folosim jucători și mai tineri. Unii dintre componenții echipelor nu s-au ridicat la nivelul dorit, alții au depășit așteptările. Pot să spun că a fost un sezon în care am învățat multe și sperăm să folosim asta în următorul campionat”, a declarat Florin Nistoroschi.

Antrenorul „urșilor” speră ca următorul an competițional să nu mai fie afectat de pandemia de coronavirus: „Mi-aș dori să scăpăm de acest virus, să nu mai avem vreun val 4 sau 5 și să ne îndreptăm, cât de cât, spre o normalitate pe care o așteptăm de mai bine de un an. Vom încerca să facem o pregătire cât mai bună și să descoperim noi potențiali jucători la grupele mai mici și să-i creștem, să-i formăm pentru a evolua la grupele mari și la echipa de seniori”.

Tehnicianul brașovean a mai adăugat că așteaptă mai mult de la noul sezon în Liga Elitelor. „Cu siguranță că pe lângă creșterea și formarea de jucători, ne dorim și să obținem mai mult la capitolul rezultate. Anul acesta am fost aproape de a ne califica la turneul semifinal la U16, însă pentru sezonul următor vrem să obținem ceva mai mult. Va trebui să găsim însă o formulă ideală în care să putem oferi multe variante și de valoare pentru echipa de seniori, dar și să identificăm copii care pot face pasul cu succes către o competiție dificilă și de top așa cum este Liga Elitelor”, a încheiat fostul atacant brașovean.

Reunirea „urșilor” în vederea startului pregătirilor pentru sezonul 2021/2022 din Liga Elitelor este programată la începutul lunii iulie.