Echipa de volei – junioare 4 a ACS Kids Tâmpa are în față un turneu la finalul căruia sperăm ajungă în Faza Semifinală a Diviziei Minivolei. În urma primelor meciuri ale sezonului, disputate la Mioveni, fetele antrenate de George Andrei ocupă locul doi în Seria B, iar în returul acestei prime faze a campionatului, vor avea următoarele meciuri, în sala de sport a Colegiului Nicolae Titulescu:
-cu Dacia Mioveni (sâmbătă, ora 10.00)
-cu Juvenil Nicolae Titulescu (sâmbătă, ora 19.00)
-cu Muscel Câmpulung (duminică, ora 10.30)
“Fetele sunt apte, sunt gata de joc! Suntem cu toții nerăbdători să înceapă turneul, iar dacă vom face un joc la fel de bun precum cel din tur, de la Mioveni, iar jocul rezultatelor va fi unul bun pentru noi, de asemenea, avem șanse bune la o calificare. Ar fi o mare bucurie să reușim accederea în faza semifinală și cu echipa de junioare 4, așa cum am reușit în urmă cu o săptămână și cu cea de junioare 3”, a precizat antrenorul George Andrei.
Turneul Semifinal va avea loc în 19 iunie, formatul lui fiind de patru serii de câte trei echipe. Astfel, vor accede în această fază cele mai bune două locuri din fiecare serie geografică (faza actuală a competiției), plus două cele mai bune locuri 3.

Succes, fetelor! Suntem alături de voi!