Săptămâna aceasta este una încărcată pentru o parte a componenților grupei 2007 a ACS Kids Tâmpa.

Luni, 10 băieți din trupa noastră U14 au fost angrenați într-o acțiune de selecție pentru lotul național. Mai exact, o selecționată a județului Brașov a jucat în compania unor echipe similare ale județelor Covasna și Harghita. Din cei 10 „ursuleți” plecați la acest drum, 7 au fost selecționați de referenți zonali ai Federației Române de Fotbal să reprezinte o seelcționată a celor trei județe enumerate mai sus. Echipa va juca azi, la Gornești, în județul Mureș, contra unei alte selecționate, formate din jucători din județele Sibiu, Mureș și Alba.

Buss Liam, Dinka Levi, Marin Costin, Balint Eric, Sandu Dani, Bartalis Andrei și Mihăescu Dragoș sunt cei 7 jucători care vor încerca astăzi să facă o bună impresie la această acțiune.

„Acești copii vin după o lungă perioadă de inactivitate si cu puține meciuri «în picioare». Pe de altă parte, întreaga delegație de la Brașov a lăsat o impresie bună la meciul de la Miercurea Ciuc. Este doar o etapă de formare a lotului național, copiii vor avea multe șanse, pe viitor, să își arate fiecare valoarea si capacitățile. Suntem convinsi că ei vor trece peste emoțiile inerente vârstei și își vor arăta valoarea si la meciul de astăzi”, a spus Cristi Cristea, antrenorul grupei 2007 a clubului nostru.

De la aceste acțiuni lipsesc, din motive medicale, Horia Grideanu și Vlad Bordeanu, doi jucători de bază ai echipei care a adus titlul de vicecampioană națională la Brașov, în 2018.

FOTO – arhivă ACS Kids Tâmpa