ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut acasă, 0-3 (0-1), meciul restanță din etapa a 12-a Ligii a 3-a Seria a 5-a contra celor de la AFC Odorheiu Secuiesc. Brașovenii au avut un start de meci foarte bun, cu trei ocazii clare de a înscrie. De altfel, primele 30 de minute au fost la discreția gazdelor, care au avut un ritm bun, oaspeții trecând destul de rar mijlocul terenului. Din păcate, totul s-a năruit după prima reușită a oaspeților, care parcă le-a turnat plumb în picioare tinerilor fotbaliști în alb și albastru.
„E greu pentru acești copii să joace 2 partide de Liga a 3-a în 48 de ore. Este un scor prea mare. Diferența nu a fost așa de mare în teren. Ei au fost doar mai pragmatici ca noi. Am suferit din nou din cauza tinereții. Sperăm să îi recuperăm pe copii până la jocul de la Tg. Secuiesc. Obiectivul nostru este să adunăm cât mai multe puncte în ultimele meciuri rămase”, a declarat unul dintre antrenorii de la Kids Tâmpa, Vasile Tatariuc.

ACS Kids Tâmpa Brașov – AFC Odorheiu Secuiesc 0-3 (0-1)

Kids Tâmpa: Câșlariu – Crihan, Mihăilă, Cupu, Zota – Marin (min. 55), Moldovan – Popa (min. 46 Tenică), Spătaru (min. 55 Mureșan), Antone – Kerekes (min. 63 Moroie)

Gruparea „alb-albastră” are programat următorul meci sâmbătă, 17 aprilie, în deplasare, pe terenul celor de la KSE Tg. Secuiesc.