ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut, cu 6-0 (1-0), in deplasare, cu CSO Plopeni, într-un meci din returul seriei a 5-a a Ligii a 3-a. Un scor drastic pentru cum au au stat lucrurile în teren. După câteva minute bune de început ale gazdelor, brașovenii au echilibrat disputa, ba chiar au avut și multe momente în care au dominat. Din păcate, o eroare în defensivă în minutul 45 a dus la acordarea unui penalty pentru echipa din Plopeni, care a intrat în avantaj la pauză. Partea a doua a început sub semnul echiliburului, dar totul s-a rupt în minutul 67, când Enache a luat al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Au urmat apoi o serie de erori în defensivă, astfel că gazdele au mai marcat de 5 ori și au bifat un succes la scor.
„O primă repriză foarte bună pentru copiii noștri. Din păcate, a venit acea greșeală din finalul reprizei și am primit un gol din penalty chiar înainte de pauză. Iar, din momentul în care am răsmas în 10, totul s-a năruit. Am luat 3 goluri în 3 minute, plus alte două pe final și așa s-a scris istoria acestui joc. Rămănem însă cu o repriză bună, în care am dominat un adevrsar cu o experiență mai mare ca noi. Ei au fost mai pragmatici, iar la noi lipsa de experiență încă își spune cuvântul”, a declarat unul dintre antrenorii de la Kids Tâmpa, Vasile Tatarciuc.

CSO Plopeni – ACS Kids Tâmpa Brașov 6-0 (1-0)
ACS Kids Tâmpa: Botiș – Andrieș (min.16 Mureșan), Cupu, Mihăilă, Enache – Marin (min. 75 Ionescu), Moldovan – Crihan, Kerekes (min. 72 Bugnar), Antone (min. 75 Tenică) – Popa (min. 61 Moroie)
În runda următoare, programată pe 3 aprilie, Kids Tâmpa are derby, acasă contra celor de la ACS SR Municipal Brașov.