ACS Kids Tâmpa Brașov a făcut, sâmbătă, cel mai bun meci de la reluarea pregătirilor. „Urșii” au pierdut, 1-4 (0-4), contra celor de la AFC Hermanstadt 2 (Liga a 3-a), dar rezultatul este unul care nu a reflectat realitatea din teren. Pe lângă gol, semnat de Sandu Dani, brașovenii au avut foarte multe ocazii, însă lipsa de concentrare la finalizare sau ghinionul i-au făcut să termine meciul cu un handicap de 3 goluri.

„Am evoluat bine. Chiar a fost un joc bun al băieților, în ciuda scorului. Am avut numai puțin de 4 bare, dar și alte situații importante de poartă. Puteam înscrie mai mult, însă și așa suntem mulțumiți de cum ne-am prezentat. Adversarul a beneficiat și de aportul unor jucători de la echipa din Liga 1, astfel că a fost un test bun pentru noi”, a declarat unul dintre „principalii” de la Kids Tâmpa, Ciprian Anghel.

Gruparea de la poalele Tâmpei a început jocul cu: Câșlariu – Crihan, Andrieș, Mihăilă, Enache, Marin, Ionescu, Dumitraș, Kerestes, Antone și Moroie. În partea a doua au mai intrat: Baragoană, Moldovan, Tenică, Dani, Popa, Mureșan și Grideanu.