Kids Tâmpa Brașov a pierdut meciul amical jucat vineri, la Buftea, cu FC U Craiova 1948. Deși scorul este unul sever 0-9 (0-3), el reflectă diferența de experiență dintre o echipă formată din jucători foarte tineri, fără meciuri multe la seniori și o echipă lider în Liga a 2-a și mare favorită la promovare. „Sigur, poate am fi putut arăta mai multe, dar pentru moment asta este diferența între o echipă foarte tânără și una care are o experiență bogată și o istorie mare în spate. Am avut doar de învățat din acest joc, chiar dacă nu am reușit prea multe. O să analizăm și o să lucrăm cu mare atenție și o să încercăm să creștem încet, astfel ca la primul meci oficial, cel de la Râșnov, să ne prezentăm în cele mai bune condiții”, a declarat unul dintre „principalii” echipei, Ciprian Anghel.
Trio-ul de pe banca „urșilor” a început disputa contra „juveților” cu următorii jucători: Câșlariu – Crihan, Cupu Andrieș, Sterian, Marin, Moldovan, Popa, Kerestes, Grideanu, A. Mureșan. În partea a doua au mai jucat: Baragoană, Stoica, D. Mureșan, Cupu, Bundea, Ionescu, Garvalov, Dani, Dumitraș, Tenică, Moroie și Necula.
Kids Tâmpa Brașov mai are stabilite câteva dispute de verificare pentru zilele următoare, după cum urmează: pe 23 ianuarie cu Olimpic Zărnești, pe 28 ianuarie cu Petrolul Ploiești și pe 29 ianuarie cu CS Mioveni.