ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut la limită, scor 0-1 (0-1), partida din etapa a 9-a a Ligii a 3-a, ultima din turul campionatului, cu CSM Corona Brașov. Unicul gol al meciului a fost marcat de Alin Damian, din penalty (min. 29). Gazdele au avut și un jucător eliminat, pe Zota, care a părăsit terenul în minutul 75 după ce a primit al doilea galben.
„A fost un joc echilibrat, cu momente încrâncenate, cauzate, poate, și de starea terenului. Experiența jucătorilor importanți ai Coronei a făcut diferența. Suntem la finalul unui tur în care am văzut cam care a fost impactul Ligii a 3-a asupra tinerilor noștri jucători. Unii au înțeles care e diferența, alții mai au de lucrat. Sperăm să reglăm mai multe aspecte în pauza de iarnă și să avem în partea a doua a sezonului rezultate mai bune. Până atunci, avem un meci greu, cu Sepsi 2, care va beneficia, cu siguranță, de jucători de la prima echipă, fiind săptămână de pauză în Liga 1”, a spus Nicolae Văduva, unul dintre antrenorii Tâmpei.
„Am arătat determinare în joc, nu pot spune că ne-am exprimat rău, dar a contat plusul de experiență al adversarilor. Cred că putem vorbi și de o greșeală de arbitraj la penalty. Vom lucra mult, atât fizic cât și tactic, în această iarnă și sunt convins că vom arăta bine”, a completat și celălalt tehnician al „alb-albaștrilor”, Ciprian Anghel.
Kids Tâmpa Brașof va juca vinerea viitoare (ora 14.00) pe teren propriu cu Sepsi OSK 2 Sfântu Gheorghe, în etapa a zecea, prima a returului, pentru ca apoi Liga a 3-a să între în pauza de iarnă.

ACS Kids Tâmpa Brașov: Bărăgăoană – Stoica, Sburlea, Mihăilă, Enache (84 Bugnar) – D. Popa (61 R. Marin) , Țuțu – Moroie (78 Ionescu), Moldovan (78 Tenică), Zota – Kerekes (61 A. Mureșan)
Antrenori: Ciprian Anghel, Nicu Văduva
Director tehnic: Adrian Hârlab

CSM Corona Brașov: Mutu – Asztalos (46 Nicolau), Tălmaciu, Burlacu, Dumbravă – Linguraru, Cristescu (84 Nechita) – Drăgoi (78 Cîrstian), Alupoaie (68 Voicu), Boția (68 Roșu) – Damian
Antrenor: Călin Moldovan