Sâmbătă, de la ora 15.00, ACS Kids Tâmpa Brașov, echipă aflată pe locul 9 în Seria a 5-a a Ligii a 3-a, cu 6 puncte, va evolua în deplasare la CS Blejoi (locul 3, 14 puncte). Un meci complicat, cu o echipă surpriză a seriei, care a arătat foarte bine până acum.
„Avem doar șase puncte, clar nu suntem mulțumiți de acest aspect. Suntem conștienți că se putea mai mult, dar la fel de conștienți suntem că avem un lot foarte tânăr, cu jucători debutanți. Știam că va fi foarte greu. Sunt multe lucruri de pus la punct, atât tactic cât și fizic, dar sperăm să le rezolvăm în pauza de iarnă. Cu siguranță, în retur vom arăta mult mai bine. Până atunci, sâmbătă întâlnim o echipă bună, care se bate la câștigarea seriei, cu jucători experimentați, care pot face diferența. Au pierdut un singur joc acasă, cu Corona, însă vin după un meci bun la SR. Orice punct este binevenit”, a spus Ciprian Anghel, unul dintre „principalii” ACS Kids Tâmpa.

Portarul Cristian Câșlariu este, în continuare, accidentat și nu va putea fi utilizat la partida din Prahova, astfel că „urșii” se vor baza în continuare pe Tudor Botiș, un tânăr de 15 ani. „Meciurile de până acum au fost complicate, grele. Încercăm la fiecare joc să ne ridicăm la nivelul Ligii a 3-a. Nu sunt deloc mulțumit de prestația pe care am avut-o până acum, trebuie să lucrăm mai mult la atitudine”, a spus și golakeeperul ACS Kids Tâmpa.