ACS Kids Tâmpa Brașov a suferit o înfrângere drastică în etapa a 3-a a seriei a 5-a din Liga a 3-a. „Urșii” au pierdut, 0-5 (0-2), în deplasare, cu AFC Odorheiu Secuiesc, echipă antrenată de brașoveanul Florin Stângă. Brașovenii au avut însă și ghinion, portarul Câșlariu accidentându-se chiar înaintea fluierului de start, fiind înlocuit cu Denis Bărăgoană, un tânăr născut în 2003, talentat, dar fără experiență la seniori.
„Nu sunt multe de zis după un asemenea scor și un asemenea joc. Și eu cred că nu am intrat conectați și asta ne-a costat. Dacă aveam atitudine, chiar cred că altul ar fi fost rezultatul. Lăsăm capul jos, pentru că toate meciurile sunt grele și trebuie să avem altă abordare pentru a emite și pretenții”, a declarat Ciprian Anghel.
Celălat „principal” al „urșilor”, Nicu Văduva, a vorbit și el despre atitudinea elevilor săi: „Am plătit în primul rând pentru lipsa de atitudine. Mulți dintre băieți au crezut că meciul este dinainte câștigat. În plus, gazdele au evoluat foarte determinat, au câștigat majoritatea duelurilor unu contra unu, au arătat mai multă prospețime. Pe acest fond, am făcut și greșeli mari în defensivă. Ne învățăm, însă, lecția, sperăm să revenim cu picioarele pe pământ, muncim mai mult, pentru a arăta altceva în următorul meci”.

AFC Odorheiu Secuiesc – Kids Tâmpa 5-0 (2-0)
Au marcat: Szfarli (37), Turcu (43), Vekas (49), Iakab (64), Sburlea (autogol 86)

ACS Kids Tâmpa Brașov: Bărăgăoană, Sburlea, Cupu, Enache, Marin (min. 65 Mitrică), Crihan (min. 60 A. Mureșan), Dumitraș (min. 43 Popa), Andrieș, Zota, Kerekes (min. 66 Dani)
Antrenori principali: Ciprian Anghel, Nicu Văduva
Director tehnic: Adrian Hârlab

În etapa a patra, ACS Kids Tâmpa Brașov are programat un nou duel pe propriul teren, contra celor de la CSO Plopeni. Partida se va desfășura vineri, 2 octombrie, pe stadionul ICIM.