Echipa de seniori a ACS Kids Tâmpa a pierdut primul meci din Liga a 3-a, 0-2 (0-0) la Sfântu Gheorghe, cu echipa secundă a celor de la Sepsi OSK. Au marcat pentru gazde experimentatul Istvan Fulop (53) și Berde (70).

O primă experiență la seniori pentru băieții noștri, un joc în care nu s-au exprimat deloc rău. Gazdele au avut între titulari cinci fotbaliști de la prima echipă (I. Fulop, Gal Andrezly, Csiszer, Vlad Mitrea și Andres Dumitrescu), iar în repriza a doua a întrat și veteranul Robert Ilyeș.
➡️Kids Tâmpa: Câșlariu – Sburlea, Mihăilă, Enache, Marin (75 Ionescu), Tutu (90 Mitrica), Crihan (83 Dani), Dumitraș (83 Gavralov) , Andries, Zota, Kerekeș (75 Mureșan).

„Am aliniat o echipă cu o medie de vârstă de sub 18 ani. S-a văzut lipsa de experiență, am luat ambele goluri pe greșeli personale. În prima repriză jocul a fost echilibrat și chiar am fi putut marca. Apoi ne-a costat lipsa de prospețime, dar sperăm să avem o evoluție mai bună de acum înainte. Au făcut diferența jucătorii lor de la prima echipă. Dar noi jucăm cu copii, am avut un fundaș central de 16 ani (n.r. – Mihăilă), căruia îi prevăd un viitor frumos în fotbal. Per total, suntem mulțumiți de acest prim joc”, a spus la final Nicolae Văduva, unul dintre cei doi antrenori ai celor de la Kids Tâmpa.

„A fost prima experiență la Liga a 3-a, cred că s-au văzut emoțiile. Ne-am întrat ușor, ușor în joc, dar diferența au făcut-o experiența și valoarea jucătorilor pe care ei i-au avut de la prima echipă. Vom da în continuare șansă să debuteze la seniori tuturor tinerilor noștri jucători, acesta este principalul nostru obiectiv. Sperăm ca etapa următoare, chiar dacă vom întâlni tot o echipă experimentatâ să vină și primele puncte”, a completat și Ciprian Anghel, celălalt tehnician al echipei.

Vineri (18 septembrie), de la ora 17.00, primul meci acasă, pe ICIM, cu Olimpic Cetate Râșnov.