Federația Română de Fotbal a stabilit joi, pe criterii geografice, cele 10 serii ale Ligii a 3-a, ACS Kids Tâmpa aflându-și astfel adversarii pe care-i va avea în față în primul său sezon într-un campionat de seniori.

Băieții noștri au fost repartizați în Seria a V-a, alături de SR Municipal Braşov, CSM Corona Braşov, CSO Plopeni, ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2, CS Blejoi, Olimpic Cetate Râşnov, KSE Târgu Secuiesc, AFC Astra 2 și AFC Odorheiu Secuiesc.

„Este o serie echilibrată, în care găsim două echipe cu bugete mari, Corona și Plopeni, dar și două echipe-satelit, Sepsi și Astra. Cele patru, sunt după părerea mea, formațiile care au cele mai mari șanse la promovare. Mai întâlnim și echipe cu experiență, putem spune, la acest nivel, mă refer la SR, Râșnov, Târgu Secuiesc și Odorheiu Secuiesc. Nu trebuie uitat faptul că Prahova este un județ cu tradiție, iar echipele de acolo produc an de an jucători de valoare. Din punctul nostru de vedere, vom aborda fiecare meci la victorie și ne propunem ceea ce ne-am propus mereu și la nivel de juniori, să producem un fotbal spectacol. Sperăm ca până la începutul campionatului să reușim să transferăm și 2-3 jucători cu experiență, iar apoi putem spune că suntem pregătiți de această nouă provocare”, a precizat Nicu Văduva, managerul secției de fotbal de la Kids Tâmpa.

Echipa noastră debutează în deplasare, la Sepsi OSK 2 Sfântu Gheorghe (12 septembrie), iar primul meci acasă va fi cel cu Olimpic Cetate Râșnov (19 septembrie). În continuare, vom întâlni pe AFC Odorheiu Secueisc (în deplasare), CSO Plopeni (acasă), SR Brașov (în deplasare), Astra 2 (în deplasare), KSE Târgu Secuiesc (acasă), CS Blejoi (în deplasare) și Corona Brașov (acasă). „Este prima experiență la seniori pentru tinerii noștri jucători și primul lucru important este să trecem peste emoțiile debutului și să facem ceea ce știm, să jucăm un fotbal frumos. Nu va fi ușor, dar acest luru este o provocare pentru noi”, a spus și antrenorul Ciprian Anghel.

În link-ul de mai jos găsiți componența și programul complet pentru toate cele 10 serii ale Ligii a 3-a:

https://www.frf.ro/recomandate/componenta-seriilor-ligii-3-la-tragerea-la-sorti-a-programului-joi-3-septembrie/