Fundașul David Tălmaciu a fost convocat la echipa națională U19 a României (formată din jucători născuți în 2002), pentru o acțiune care va avea loc în perioada 30 august-7 septembrie.

Întrucât anumite restricții de călătorie au dus la anularea participării la un turneu internațional, naționala U19 se va pregăti în țară pe toată durata cantonamentului. Tricolorii vor disputa, la Buftea, și un meci de verificare în fața echipei de seniori a lui FC Voluntari.

Este doar a doua acțiune a tinerilor tricolori în acest an. În februarie, înaintea impunerii restricțiilor din cauza pandemiei, naționala U19 a participat la turneul La Manga din Spania, alături de Norvegia, Portugalia și Turcia, încheind competiția amicală pe poziția a doua.

În luna iulie a anului viitor, România va găzdui Campionatul European U19.  În contextul pandemiei de coronavirus, UEFA a decis ca faza preliminară a calificărilor să se dispute în martie 2021 (13 mini-turnee), iar faza Turului de Elită va fi înlocuită de play-off-uri în care vor juca 14 echipe, până la finalul lunii mai 2021. România este, însă, calificată deja, din postura de țară-gazdă, la turneul final. Turneul va avea la start 8 echipe și va debuta pe data de 30 iunie 2021, finala competiției fiind programată pe 13 iulie.

Pentru cantonamentul din septembrie, selecționerul Daniel Oprescu i-a convocat pe următorii:

Portari: Răzvan Sava (Lecce), Otto Hindrich (CFR Cluj)

Fundași: Darius Grosu (FC Viitorul Constanța), Andrei Iana (CSM Slatina), David Tălmaciu (ACS Kids Tâmpa Brașov), Mădălin Pascu (ACS Sportul Chiscani), Ionuț Mitran (Universitatea Craiova), Alexandru Chilili (FC Voluntari), Nicolae Sima (Turris-Oltul Turnu Măgurele)

Mijlocași: Ștefan Stefanovici (Sporting Juniorul Vaslui), Ovidiu Perianu (FCSB), Constantin Grameni (FC Viitorul Constanța), Soma Casiadi-Bako (AFK Csikszereda), Botond Szondi (AFK Csikszereda), Marian Danciu (Universitatea Craiova), Ioan Borcea (Dinamo), Ahmed Bani (Dinamo), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Alexi Pitu (FC Viitorul Constanța)

Atacanți: Louis Munteanu (FC Viitorul Constanța), Ianis Stoica (CSM Slatina)